2008. október 17., péntek

Blikk, Bors, Népszabadság - Október 16-17

A Népszabadság által kiadott Legendák nyomában sorozat ezen a héten a 6. részéhez érkezett, a csütörtökön megjelent epizód címe: A rejtőzködő etruszk város. A Bors bulvárlap pénteki számához kapható kartontokos DVD mellékleten a Sherlock Holmes sorozat Az utolsó vámpír című epizódja található, melyben a címszereplőt (nem a vámpírt!) Jeremy Brett alakítja.
Ezen a héten a Blikk pénteki lapszámához is tartozik film melléklet, kartontokos DVD formájában, A lemezen lévő film, az Antonio Banderas főszereplésével készült Femme Fatale című krimi/thriller, melynek ára ezúttal 430 Ft.

Népszabadság - Legendák nyomában 06 - A rejtőzködő etruszk város DVDNépszabadság
2008.10.16 A rejtőzködő etruszk város
Nyelv: magyar 2.0
Felirat: -
Képarány: 4:3




Bors - Sherlock Holmes - Az utolsó vámpír DVDBors
2008.10.17 Sherlock Holmes: Az utolsó vámpír (The Last Vampyre - 1993)
Nyelv: magyar 2.0, angol 2.0
Felirat: magyar
Képarány: 4:3
(Eredeti megjelenés: 2006 december 5. - Cinetel)


Blikk - Femme Fatale DVDBlikk
2008.10.17 Femme Fatale (2002)
Nyelv: magyar 5.1, magyar DTS, angol 5.1, angol DTS
Felirat: magyar, angol
Képarány: 16:9
(Eredeti megjelenés: 2003 október 8. - SPI International)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

szeretném arra kérni,ha már üzemelteti ezt az oldalt,akkor legyen naprakész,friss.Az ön oldlán tájékozódtam,mert nem járok mniden nap az újságárúsnál,hogy a Vágott verzió Blikk kiadás 14-én jelent meg.Erre most 17-én egy másik?Most lecsúsztam a Vágott verzióról,pedig szakadó esőbben mentem el megvenni,demár nem volt belőle!Minek ez az oldal ha nem pontos????Utólag már nem lehet megenni sehol a filmeket!!

HunBlogger írta...

A DVD mellékletek megmaradt példányait visszaküldik és azok újraterjesztésre kerülnek, például a postán is árulják a régebbi filmeket, illetve nagyobb áruházakban is.

Névtelen írta...

Köszi a választ.Rendes tőled.Ezzel csak az a gondom,hogy itt Szegeden nem árulják sehol őket utólag.Legalábbis nem ezen az áron hanem dobozban.Több hipermarketben is néztem.Többezer Ft-ot meg nem adok értük.De azért kösz a választ.